Финансиско друштво Еуро Мк Доо Скопје нуди можност за сите кадри од областа на економијата за запознавање на  работењето во финансиската област и за усовршување на знаењето.

Затоа доколку сте заинтересирани за студентска пракса, Ве молиме да испратите кратка биографија (CV) и пропратно писмо, со назнака ‘за пракса’ на info@euromk.com.mk

 

Моментално нема огласи за вработување.

прикачи CV
прикачи мотивационо писмо
прикачи други документи доколку поседувате

 

Напомена:  Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за пракса/работа, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на избор на кадри.

Финансиско друштво Еуро Мк Доо Скопје гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел.

За дополнителни информации Ве молиме оставете ни порака.
Во најскоро време би Ви одоговориле.
Ви благодариме на довербата
ФД ЕУРО МК ДОО Скопје