Финансиско друштво Еуро Мк Доо Скопје нуди можност за сите кадри од областа на економијата за запознавање на  работењето во финансиската област и за усовршување на знаењето.

Затоа доколку сте заинтересирани за студентска пракса, Ве молиме да испратите кратка биографија (CV) и пропратно писмо, со назнака ‘за пракса’ на info@euromk.com.mk

 

Моментално нема огласи за вработување.

[easy_contact_forms fid=3]

Напомена:  Сите апликации за вработување ќе бидат третирани како строго доверливи. Според Законот за заштита на личните податоци, со самото доставување на Вашата апликација за пракса/работа, согласни сте Вашите лични податоци да бидат користени во процесот на избор на кадри.

Финансиско друштво Еуро Мк Доо Скопје гарантира дека освен за наведениот случај, Вашите лични податоци нема да бидат користени за ниту една друга цел.